Familiebedrijf begeleiding

Het speelveld van familiebedrijven is vele malen complexer dan dat van andere bedrijven. Er zijn veel belangen die gemanaged dienen te worden. Ten eerste is er het belang van familieleden binnen het familiebedrijf. Ten tweede is er ook het belang van familieleden buiten de familiebedrijf. De organisatie ervaart de familiebelangen en dit mag geen negatief effect hebben op de ontwikkelingen binnen de onderneming.

IN EEN FAMILIEBEDRIJF SPELEN ER VEEL VERSCHILLENDE BELANGEN

De Ondernemingswaarde ondersteunt ondernemers met de begeleiding binnen het familiebedrijf. De begeleiding is gericht op zowel de familieleden binnen als buiten de organisatie. Iedereen dient te beseffen dat het bedrijfsbelang altijd belangrijker is dan het familiebelang. Wat goed is voor het bedrijf is goed voor de familie. Als extern bedrijfsadviseur kun je die boodschap vaak beter overbrengen. Het gaat tenslotte om de toekomstbestendigheid van het familiebedrijf.

Reeds vijftien jaar hebben wij ervaring met het werken in en voor familiebedrijven. Emoties en gevoelens binnen de familie zijn van zeer groot belang. Wij luisteren naar iedereen en wij tonen begrip voor de situatie. DOEL IS EEN GELUKKIGE FAMILIE MET BEDRIJF OM TROTS OP TE ZIJN.

Klik voor de ontwikkelingen van De Ondernemingswaarde op de volgende link.

Wij werken met o.a. abonnementsvormen. Het gemak daarvan is dat er periodieke momenten zijn om samen met onze bedrijfsadviseur te sparren over uw bedrijf. Op die wijze blijft de voortgang en de snelheid van het proces geborgd. Naast abonnementen werken wij ook op uurbasis en dan rekenen wij 125 Euro per uur (Incl. Reis, Verblijfkosten & Kantoorkosten, etc.) (Excl. BTW).