Familiebedrijf begeleiding

Het speelveld van familiebedrijven is vele malen complexer dan dat van andere bedrijven. Er zijn veel belangen die gemanaged dienen te worden. Ten eerste is er het belang van familieleden binnen het familiebedrijf. Ten tweede is er ook het belang van familieleden buiten de familiebedrijf. De organisatie ervaart de familiebelangen en dit mag geen negatief effect hebben op de ontwikkelingen binnen de onderneming.

IN EEN FAMILIEBEDRIJF SPELEN ER VEEL VERSCHILLENDE BELANGEN

De Ondernemingswaarde ondersteunt ondernemers met de begeleiding binnen het familiebedrijf. De begeleiding is gericht op zowel de familieleden binnen als buiten de organisatie. Iedereen dient te beseffen dat het bedrijfsbelang altijd belangrijker is dan het familiebelang. Wat goed is voor het bedrijf is goed voor de familie. Als extern bedrijfsadviseur kun je die boodschap vaak beter overbrengen. Het gaat tenslotte om de toekomstbestendigheid van het familiebedrijf.

Familiebedrijf

Reeds vijftien jaar hebben wij ervaring met het werken in en voor familiebedrijven. Emoties en gevoelens binnen de familie zijn van zeer groot belang. Wij luisteren naar iedereen en wij tonen begrip voor de situatie. DOEL IS EEN GELUKKIGE FAMILIE MET BEDRIJF OM TROTS OP TE ZIJN.

Klik voor de ontwikkelingen van De Ondernemingswaarde op de volgende link. Voor meer informatie, wij bellen u graag terug.

BASIC
149,-*
per maand
 • Mail/chat/Telefonisch
  advies binnen 24 uur.
 • Bedrijfsadviseur 1 dag per jaar
  op locatie binnen Nederland.
BRONS
1.199,-*
per maand
 • Mail/chat/Telefonisch
  advies binnen 24 uur.
 • Bedrijfsadviseur 1 dag per maand
  op locatie binnen Nederland.
ZILVER
4.299,-*
per maand
 • Mail/chat/Telefonisch
  advies binnen 24 uur.
 • Bedrijfsadviseur 1 dag per week
  op locatie binnen Nederland.
GOUD
Op aanvraag
per maand
 • Mail/chat/telefonisch advies
  en bedrijfsadviseur het gehele jaar
  tot uw beschikking
 • Op alle werkdagen op locatie
  binnen Nederland.

* Bovengenoemde prijzen zijn Excl. BTW.