interim directeur

Heeft u behoefte aan tijdelijk management/directievoering die op interim basis uw goede teamleden komt vervangen dan geven wij daar graag invulling aan. Wij vervullen de rol als interim directeur, interim directie, interim financieel directeur, interim CEO of interim CFO. Onze bedrijfsadviseurs zijn experts die de business begrijpen en focus hebben op rendementsverbetering. Onze aanpak als interim directeur, interim directie, interim financieel directeur, interim CEO of interim CFO leidt ertoe dat de zaak op scherp wordt gezet.

EEN INTERIM DIRECTEUR DIE ECHT WIL ONDERNEMEN

Als interim directeur van de Ondernemingswaarde proberen het maximale uit uw team te halen en divisies cross functioneel te laten werken. Als interim directeur, interim directie, interim financieel directeur, interim CEO of interim CFO willen wij echt ondernemen en het vermogen van de onderneming optimaliseren.

Interim Directeur

Onze aanpak leidt ertoe dat wij gaan werken met de mensen binnen uw organisatie. Wij proberen uw teamleden beter te laten functioneren. Door onze ervaring met bedrijfsadvies en organisatieadvies kunnen wij een bedrijf goed doorgronden. Na ons vertrek dient de organisatie beter te functioneren en dient het team te excelleren in hun expertises. UW ONDERNEMING WORDT MEER WAARD.

Kijk voor de ontwikkelingen van De Ondernemingswaarde op de volgende link. Voor meer informatie, wij bellen u graag terug.

BASIC
149,-*
per maand
 • Mail/chat/Telefonisch
  advies binnen 24 uur.
 • Bedrijfsadviseur 1 dag per jaar
  op locatie binnen Nederland.
BRONS
1.199,-*
per maand
 • Mail/chat/Telefonisch
  advies binnen 24 uur.
 • Bedrijfsadviseur 1 dag per maand
  op locatie binnen Nederland.
ZILVER
4.299,-*
per maand
 • Mail/chat/Telefonisch
  advies binnen 24 uur.
 • Bedrijfsadviseur 1 dag per week
  op locatie binnen Nederland.
GOUD
Op aanvraag
per maand
 • Mail/chat/telefonisch advies
  en bedrijfsadviseur het gehele jaar
  tot uw beschikking
 • Op alle werkdagen op locatie
  binnen Nederland.

* Bovengenoemde prijzen zijn Excl. BTW.