interim manager | Finance Manager | HR Manager

Heeft u behoefte aan tijdelijk management/directievoering die op interim basis op parttime of fulltime basis uw organisatie komt versterken? Wij vervullen de rol als interim directeur, interim directie, interim financieel directeur, interim manager, interim financieel manager, interim CEO of interim CFO. Daarnaast ondersteunen wij directieteams bij het oplossen van complexe vraagstukken of het realiseren van strategische doelen. Onze interimmers zijn experts die de business begrijpen en focus hebben op waarde creatie. Onze aanpak als vervangend of ondersteunend interim directeur of interim manager leidt ertoe dat de doelen worden verwezenlijkt die u wil realiseren.

EEN INTERIM DIRECTEUR/MANAGER DIE ECHT WIL ONDERNEMEN

Interimmers van de Ondernemingswaarde proberen het maximale uit uw team te halen en divisies cross functioneel te laten werken. Als interim directeur, interim directie, interim financieel directeur, interim CEO, interim CFO, interim manager of interim financieel manager willen wij echt ondernemen en het vermogen van de onderneming optimaliseren.

PARTTIME INTERIM (FINANCIEEL) DIRECTEUR/MANAGER

Bij het middenbedrijf is vaak behoefte aan een (financieel) manager voor een paar dagen per week. Er is niet voldoende werk voor een fulltime invulling van een management positie. U heeft echter toch behoefte aan ondersteuning. Wanneer u op zoek bent voor een interim (financieel) manager op parttime basis dan kunt u te allen tijde ook bij ons terecht. Vanaf een dagdeel per week kunt gebruik maken van onze interim krachten.

Onze aanpak leidt ertoe dat wij gaan werken met de mensen binnen uw organisatie. Wij proberen uw teamleden beter te laten functioneren. Door onze ervaring met bedrijfsadvies en organisatieadvies kunnen wij een bedrijf goed doorgronden. Onze financiële bagage zorgt ervoor dat er een perfecte combinatie is tussen de harde en zachte elementen binnen uw organisatie. Na ons vertrek dient de organisatie beter te functioneren en dient het team te excelleren in hun expertises. UW ONDERNEMING WORDT MEER WAARD.

Kijk voor de ontwikkelingen van De Ondernemingswaarde op de volgende link.

Wij werken met o.a. abonnementsvormen. Het gemak daarvan is dat er periodieke momenten zijn dat u onze interimmers kunt inschakelen. Op die wijze blijft de voortgang en de snelheid van het proces geborgd.

Naast abonnementen werken wij ook op uurbasis en dan rekenen wij een tarief passend bij de gevraagde opdracht. (Incl. Reis, Verblijfkosten & Kantoorkosten, etc.) (Excl. BTW).