organisatieadvies

U bent iedere dag druk bezig met uw onderneming. Als ondernemer zet u mooie stappen en bent trots op de ontwikkeling die uw bedrijf maakt. Toch heeft u het gevoel dat u meer kunt halen uit uw bedrijf en u bent van mening dat sommige stappen sneller gezet kunnen worden door uw onderneming. Ons organisatieadvies is erop gericht om het maximale rendement te halen uit uw onderneming. Het gaat niet om het bedrijfsadvies, maar om de toepasbaarheid voor u!

ORGANISATIEADVIES WAT U ZELF KUNT TOEPASSEN

Samen met u bekijkt De Ondernemingswaarde graag waar de (on)mogelijkheden zitten binnen uw organisatie en op welke fronten er bijgeschakeld dient te worden. Wij bekijken daarbij niet alleen de interne organisatie, maar ook het marktpotentieel en het toekomstperspectief. Binnen ons organisatieadvies integreren wij samen met u en uw team een concreet stappenplan. Middels dit bedrijfsadvies wordt uw team betrokken en streven zij een gezamenlijk doel na.

Organisatieadvies & Bedrijfsadvies

Wij werken niet met algemene bedrijfsmodellen en/of bedrijfsanalyses, maar wij behandelen ieder bedrijf alsof het ons eigen bedrijf is en proberen met passie en maatwerk, middels tailormade organisatieadvies u en uw organisatie te ondersteunen. BEDRIJFSOPTIMALISATIE DOEN WE SAMEN.

Kijk voor de ontwikkelingen van De Ondernemingswaarde op de volgende link. Voor meer informatie, wij bellen u graag terug.

BASIC
149,-*
per maand
 • Mail/chat/Telefonisch
  advies binnen 24 uur.
 • Bedrijfsadviseur 1 dag per jaar
  op locatie binnen Nederland.
BRONS
1.199,-*
per maand
 • Mail/chat/Telefonisch
  advies binnen 24 uur.
 • Bedrijfsadviseur 1 dag per maand
  op locatie binnen Nederland.
ZILVER
4.299,-*
per maand
 • Mail/chat/Telefonisch
  advies binnen 24 uur.
 • Bedrijfsadviseur 1 dag per week
  op locatie binnen Nederland.
GOUD
Op aanvraag
per maand
 • Mail/chat/telefonisch advies
  en bedrijfsadviseur het gehele jaar
  tot uw beschikking
 • Op alle werkdagen op locatie
  binnen Nederland.

* Bovengenoemde prijzen zijn Excl. BTW.