organisatieadvies

U bent iedere dag druk bezig met uw onderneming. Als ondernemer zet u mooie stappen en bent trots op de ontwikkeling die uw bedrijf maakt. Toch heeft u het gevoel dat u meer kunt halen uit uw bedrijf en u bent van mening dat sommige stappen sneller gezet kunnen worden door uw onderneming. Ons organisatieadvies is erop gericht om het maximale rendement te halen uit uw onderneming. Het gaat niet om het bedrijfsadvies, maar om de toepasbaarheid voor u!

ORGANISATIEADVIES WAT U ZELF KUNT TOEPASSEN

Samen met u bekijkt De Ondernemingswaarde graag waar de (on)mogelijkheden zitten binnen uw organisatie en op welke fronten er bijgeschakeld dient te worden. Wij bekijken daarbij niet alleen de interne organisatie, maar ook het marktpotentieel en het toekomstperspectief. Binnen ons organisatieadvies integreren wij samen met u en uw team een concreet stappenplan. Middels dit bedrijfsadvies wordt uw team betrokken en streven zij een gezamenlijk doel na.

Wij werken niet met algemene bedrijfsmodellen en/of bedrijfsanalyses, maar wij behandelen ieder bedrijf alsof het ons eigen bedrijf is en proberen met passie en maatwerk, middels tailormade organisatieadvies u en uw organisatie te ondersteunen. BEDRIJFSOPTIMALISATIE DOEN WE SAMEN.

Kijk voor de ontwikkelingen van De Ondernemingswaarde op de volgende link.

Wij werken met o.a. abonnementsvormen. Het gemak daarvan is dat er periodieke momenten zijn om samen met onze bedrijfsadviseur te sparren over uw organisatie. Op die wijze blijft de voortgang en de snelheid van het proces geborgd. Naast abonnementen werken wij ook op uurbasis en dan rekenen wij 125 Euro per uur (Incl. Reis, Verblijfkosten & Kantoorkosten, etc.) (Excl. BTW).