Reorganisatie kun je leren

Reorganisatie wordt vaak gezien als een moeilijk en deconstructief proces. Als u reorganisatie op de juiste manier toepast dan leidt dat tot een beter team en betere prestaties. Bedrijven zijn vaak veel te weinig bezig met de kosten waardoor de kostenstructuur hoger is dan van de concurrentie. Andere bedrijven merken dat zij minder innovatiekracht hebben waardoor zij de strijd om de klant aan het verliezen zijn. Eén voor één cruciale zaken waardoor een bedrijf toekomstbestendig is of juist helemaal niet.

REORGANISATIE IS EEN KUNST

De Ondernemingswaarde helpt ondernemers en/of managers met het reorganiseren van de onderdelen waar dat nodig blijkt te zijn. Door samen een geheel reorganisatieproces te doorlopen, wordt de organisatie niet afhankelijk van een bedrijfsadviseur, maar leert zij “on the job”. Veel mensen zien op tegen een reorganisatie, echter het is een heel gezond proces. Niet alleen het bedrijf, maar ook de betrokkenen worden sterker.

Reorganisatie & Herstructurering

Een pragmatische aanpak en geen theoretische benadering zal snel leiden tot een cultuurverandering binnen uw organisatie. Door begeleiding van het team blijven verbeteringen en/of ideeën niet liggen, maar de organisatie wordt structureel verbeterd. UW BEDRIJF WORDT STERKER DAN DE CONCURRENTIE.

Kijk voor de ontwikkelingen van De Ondernemingswaarde op de volgende link. Voor meer informatie, wij bellen u graag terug.

BASIC
149,-*
per maand
 • Mail/chat/Telefonisch
  advies binnen 24 uur.
 • Bedrijfsadviseur 1 dag per jaar
  op locatie binnen Nederland.
BRONS
1.199,-*
per maand
 • Mail/chat/Telefonisch
  advies binnen 24 uur.
 • Bedrijfsadviseur 1 dag per maand
  op locatie binnen Nederland.
ZILVER
4.299,-*
per maand
 • Mail/chat/Telefonisch
  advies binnen 24 uur.
 • Bedrijfsadviseur 1 dag per week
  op locatie binnen Nederland.
GOUD
Op aanvraag
per maand
 • Mail/chat/telefonisch advies
  en bedrijfsadviseur het gehele jaar
  tot uw beschikking
 • Op alle werkdagen op locatie
  binnen Nederland.

* Bovengenoemde prijzen zijn Excl. BTW.